top of page
Vorming van de ster

Viviane

“Ik heb bij Yvonne en Ted een prachtige innerlijke reis mogen maken. Ik heb veel mooie nieuwe inzichten gekregen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. De sfeer in de groep was top. Ik heb Yvonne en Ted leren kennen als hele lieve warme mensen. Hun liefdevolle ondersteuning in de ceremonie was zeer fijn. Heel erg bedankt voor deze fantastische ervaring. Tot de volgende keer!"
Sterrencluster

Sigrid

"Eén van de mooiste en waardevolste ervaringen in mijn leven. Door de liefdevolle, veilige, perfect afgestemde begeleiding van Yvonne en Ted kon ik mij vol vertrouwen overgeven aan een magische transformerende Reis. Zoveel Heling, inzicht en rust heb ik mogen ontvangen Voor mijn gevoel heb ik 5 jaar therapie in 1 dag gedaan! Na de tijd nog lang nagenoten en het proces werkt nog steeds door in mij.."
Vorming van de ster

Yannick

“ Een ontzettend fijne ervaring. De begeleiding is met veel ervaring opgezet en voelt enorm ondersteunend. Alles wordt er aan gedaan om je te helpen in liefde jezelf op een andere manier te leren kennen. Ook wordt er op een goede manier gepeild wat een geschikte dosis is voor ieder individu, dat ervoor zorgt dat je met nog meer vertrouwen en zonder eventuele zorgen mee kan doen.
Zeer geschikt om te doen als je vastzit in een patroon in je leven. Kan van grote therapeutische waarde zijn voor iedereen.
De verdere verzorging eromheen, vers fruit op de meest goede timing, een biologische maaltijd maar ook op energetisch vlak en de setting maken het helemaal af. Ik kom graag weer.”

Truffelceremonie met Cacao

Tijdens deze helende reis maken we gebruik van plantmedicijnen. De oneindige intelligentie, kracht en multidimensionale werkelijkheid van de natuur wordt doorgegeven via de plantmedicijnen. Dit stelt ons in staat om in verbinding te komen met onze ware natuur, onze essentie. De plantmedicijnen worden genomen binnen een sacred space tijdens de ceremonie waardoor ze je mee op reis nemen en ondersteunend werken in je groeiproces en inzicht biedt op diepere lagen in ons systeem.

Het helpt oude emoties op te ruimen en (weer) in contact te komen met onze ziel of met datgene wat je te doen hebt in dit leven.

De plantmedicijnen worden al eeuwenlang gebruikt in spirituele ceremonies.

Cacao is een plant met krachtige helende eigenschappen en wordt in midden en zuid Amerika al duizenden jaren gebruikt bij rituelen en ceremonies. Haar werking is ontgiftend, ze bevat enorm veel mineralen & voedingsstoffen die helend zijn. 

Magic truffels worden al decennialang gebruikt in sjamanistische rituelen. Ze bevatten psilocybine. Dit is een natuurlijke stof die je bewustzijn verruimt.

De inzichten die je verkrijgt helpen oude wonden te helen en diepe angsten te overwinnen.

Optioneel is Blauwe Lotus. Dit is een waterlelie die al bij de oude Egyptenaren bekend was in ceremonies. De plant bevat psychoactieve alkaloiden die zorgen voor een ontspannend effect. 

 

In deze cacao special met de combinatie van het drinken van ceremoniële cacao en inname van magic truffels maak je een innerlijke reis waarin je een transformatieproces doorgaat.

Wanneer we in deze (innerlijke) ruimte zijn kunnen we diep ontspannen, mogen we inzichten ontvangen en kun je goddelijke leiding ervaren. Het brengt je in diep contact met je (hogere) zelf.

Deze reis wordt begeleid door Yvonne en Ted.

Als facilitators bieden wij een veilige en liefdevolle ruimte zodat je volledig kunt ontspannen en je optimaal kunt opgaan in deze bijzondere ervaring.

Een truffel ceremonie duurt ruim 6 uur.

Na afloop nuttigen we een biologische maaltijd die met liefde is bereid.

De eindtijd is 20.00 uur tenzij je meer tijd nodig hebt om te landen zodat je weer veilig naar huis gaat en kunt nagenieten van deze inner journey die nog lang zal doorwerken.

De ceremonie vind plaats op een fijne plek met een kleine groep deelnemers.

Hierdoor krijg je onze onverdeelde aandacht en kunnen wij jouw onvergetelijke reis optimaal begeleiden.

 Ben je toe aan deze stap?

Voel je dat het tijd is om op te schonen, te helen en aan te kijken wat gezien wil worden?

Je te herinneren wie je ten diepste bent en wat je hier te doen hebt?

Check dan eerst de contra-indicaties onderaan deze pagina of je je mee kan laten nemen op deze helende reis.

Bij agenda staat wanneer de cacao specials plaatsvinden.

De ceremonie vind plaats op zaterdag en start om 13.00 uur.

Kosten voor deze transformerende reis bedragen 200 euro per persoon.

Je kunt je plek reserveren via een aanbetaling van 50 euro via onderstaande link

 

 

 

én daarnaast je aan te melden door een mail te sturen naar info@gestroomlijnd.nl

of wanneer je al ingeschreven staat bij studio Gestroomlijnd via MomoYoga

Het is belangrijk ter voorbereiding van deze ceremonie je lichaam en mind te reinigen.

Een voorbereiding op een reis, die helend is voor je hart en voeding voor je ziel.

Dit doe je door heel bewust je intentie mee te nemen gedurende de dagen ervoor en je lichaam te ontdoen van dierlijke producten.

Je krijgt soms wat je vraagt en altijd wat je nodig hebt en aankunt.

Het kan zijn dat je na de ceremonie de behoefte hebt om een (telefonische) duiding of een coaching te krijgen naar aanleiding van jouw innerlijke reis zodat je je opgedane ervaring beter kunt integreren in je leven.

Deze kun je dan bij ons boeken via info@gestroomlijnd.nl

De kosten daarvan bedragen 90 euro per sessie.

Contra indicaties:

Een truffel ceremonie gaat niet samen met gebruik van alcohol en/of drugs.

Deze ceremonie is niet geschikt wanneer je medicatie gebruikt op basis van MAO-remmers of medicatie die het zenuwstelsel beinvloedt (Benzodiazepinen).

Tevens is deze ceremonie niet de juiste tijd wanneer je zwanger bent.

Na een hersenbloeding, een glaucoom of los netvlies kun je tevens geen truffelceremonie bijwonen.

Fysieke klachten zoals hartklachten en een (erg) hoge bloeddruk kunnen verergeren door het gebruik van truffels en behoren daarom tot de contra-indicaties.

Fysieke verschijnselen zoals duizeligheid of kortademigheid kunnen tijdelijk versterkt worden tijdens het gebruik van truffels. 

Voor een individuele of privé truffel ceremonie klik hier:

Schroom niet om contact op te nemen voor overleg of bij vragen via:

info@gestroomlijnd.nl

IMG20220923193922[2559]_edited.jpg
bottom of page