top of page

Cacao ceremonies

 

 

Cacao is een plant met krachtige helende eigenschappen en wordt in midden en zuid Amerika al duizenden jaren gebruikt bij rituelen en ceremonies. Haar werking is ontgiftend, ze bevat enorm veel mineralen & voedingsstoffen die helend zijn. 

In deze ceremonie, met de combinatie van het drinken van ceremoniële cacao, maken we samen een reis waarin je een transformatieproces doorgaat.

Met een liefdevolle intentie en je aandacht naar binnen kom je in contact met je zelfhelende vermogen en maak je een diepe verbinding met jezelf.

Cacao ontspant, opent je hart, geeft je rust in je hoofd en schenkt vertrouwen.

Als facilitator zorg ik voor een veilige setting en voel ik wat er nodig is om dit proces optimaal te laten gebeuren.


 Laat de cacao spirit tot je werken en laat je meenemen op deze helende reis.

Kijk bij agenda wanneer de cacao ceremonies plaatsvinden.

Je kunt je plek reserveren via momo yoga.

Een cacao ceremonie duurt 2uur.

Het advies is ter voorbereiding van een ceremonie van te voren 2 á 3 uur niet te eten en geen cafeine houdende dranken te nuttigen.

Ceremoniële cacao is geen goede combinatie met drugs en alcohol.

Het is wel raadzaam om voldoende water te drinken omdat cacao vocht aan je lichaam onttrekt.

 

 

hart_edited.jpg

Een kop magische cacao ondersteunt het proces om het hart te openen en het hart te helen.


 

reacties deelnemers:

"Yvonne heb ik ervaren als iemand, die voor mij naast leiding, ruim voldoende kwalitatief hoge, onafhankelijke, zuivere zorg en aandacht kan geven aan de groep of de individuele cursist.

Daarnaast ervaar ik Yvonne als iemand, die een bijzondere spirituele kant in zich heeft ontwikkeld en daar ook geheel achterstaat. "-Harry-

 

"Door het werken met Yvonne ben ik meer gaan vertrouwen op mijn gevoel, en durf ik mij meer te uiten, meer ruimte in te nemen en te 'zijn'. 

Yvonne ervaar ik als een intuïtieve vrouw die goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ze biedt veiligheid en je mag er zijn met alles wat er is. "-Thalita-

bottom of page