top of page

 

 

Cacao is een plant met krachtige helende eigenschappen en wordt in midden en zuid Amerika al duizenden jaren gebruikt bij rituelen en ceremonies. Haar werking is ontgiftend, ze bevat enorm veel mineralen & voedingsstoffen die helend zijn. 

In deze ceremonie, met de combinatie van het drinken van ceremoniële cacao, maken we samen een reis waarin je een transformatieproces doorgaat.

Met een liefdevolle intentie en je aandacht naar binnen kom je in contact met je zelfhelende vermogen en maak je een diepe verbinding met jezelf.

Cacao ontspant, opent je hart, geeft je rust in je hoofd en schenkt vertrouwen.

Als facilitator zorg ik voor een veilige setting en voel ik wat er nodig is om dit proces optimaal te laten gebeuren.


 Laat de cacao spirit tot je werken en laat je meenemen op deze helende reis.

Kijk bij agenda wanneer de cacao ceremonies plaatsvinden.

Je kunt je plek reserveren via momo yoga.

Een cacao ceremonie duurt ruim 2 uur.

Tijdens deze bijzondere ervaring is het mogelijk je cacao ceremonie te verdiepen met een microdosering.

Een microdosering truffels is een hele kleine dosering, die een subtiel effect heeft. Dit plantmedicijn brengt je meer in contact met je gevoel en je intuïtie. Het brengt aan de oppervlakte wat er in jou leeft en wat je op dat moment nodig hebt. Als je voelt dat je je cacao ervaring wilt verdiepen met een microdosering geef dit dan graag van tevoren aan zodat we dit kunnen voorbereiden. Natuurlijk kun je ook contact opnemen om te overleggen of het voor jou het juiste moment is. De extra kosten bedragen 10 euro.

Het advies is ter voorbereiding van een ceremonie van te voren 2 á 3 uur niet te eten en geen cafeine houdende dranken te nuttigen.

Ceremoniële cacao is geen goede combinatie met drugs en alcohol.

Het is wel raadzaam om voldoende water te drinken omdat cacao vocht aan je lichaam onttrekt.

Een kop magische cacao ondersteunt het proces om het hart te openen en het hart te helen.

"Zodra ik de cacao ruik en zij mijn lippen raakt komt er een diepe, sensuele, intense grootmoeder bij me. Ze brengt me terug naar een tijd van Maya's en oerwoud. Ze helpt me te herinneren wie ik eens was. Yvonne is een krachtige en uitnodigende space holder voor dit mooie geschenk. Bijzonder hoe kracht en zachtheid elkaar zo kunnen ontmoeten."

-Ivet-

bottom of page