Vitaliteittraining

 

Dans je vitaliteit!

Ben je trouw aan jezelf?
Aan je eigen grenzen, verlangens, dromen en doelen?
Volg jij je passie?

Herken jij de innerlijke roep om dingen anders te willen of moeten doen?

Daar waar je vastloopt ligt een boodschap en die kan omgevormd worden tot je kracht. De kunst is de boodschap te ontcijferen die je kan leiden naar een krachtiger jij en een vitaal leven vanuit je hart.

In de vitaliteittraining leid ik je via stilte en beweging naar je lichaam. Ik leer je te luisteren naar de signalen van buiten en binnen uit en deze te integreren in je dagelijkse bestaan. Je zult merken dat je dan geankerd blijft in vitaliteit.

Dit maakt dat je meer kunt leven vanuit je hart, in contact staat met wat je nodig hebt, trouw bent aan jezelf en je bewust bent van wat jou vitaal maakt en houdt.

 

Kom het leven vieren...

Dans je hart!

Voor meer info en kennismaking: info@gestroomlijnd.nl

 

 

reacties deelnemers:
 

"Yvonne heb ik ervaren als iemand, die voor mij naast leiding, ruim voldoende kwalitatief hoge, onafhankelijke, zuivere zorg en aandacht kan geven aan de groep of de individuele cursist.

Daarnaast ervaar ik Yvonne als iemand, die een bijzondere spirituele kant in zich heeft ontwikkeld en daar ook geheel achterstaat. "-Harry-

 

"In de lessen van Yvonne leer ik mijn grenzen te voelen en durven aangeven. Ik vertrouw meer op mijn gevoel, durf mij meer te uiten, meer ruimte in te nemen en te 'zijn'. 

Yvonne ervaar ik als een intuïtieve vrouw die goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ze biedt veiligheid en je mag er zijn met alles wat er is. "-Thalita-

 

Gestroomlijnd