top of page

 Cacao Special
Op deze bijzondere nazomer avond word je vewelkomt op een prachtige locatie met als speciale gast sing en songwriter DINA.
De combi van het hartmedicijn Cacao met de vocals van DINA maken dat je in een diepe ontspanning komt en je door de klanken een innerlijke reis maakt. 
De stem van DINA is warm en straalt rust uit. Haar muziek richt zich rechtstreeks tot je ziel. Ze creëert een moment van rust in de snelle wereld om er weer achter te komen wie je bent en hoe je met elkaar verbonden bent.

De beleving van haar muziek verrijkt je met een ervaring waardoor je je beter, opener en sterker voelt. DINA gelooft dat dit de wereld een beetje beter maakt.
DINA haar roots liggen op Frieze bodem, dit hoor je terug op haar nieuwe album 'Medisyn'.

Deze muzikale en innerlijke reis wordt versterkt door de ceremoniële Cacao als plantmedicijn die helpt om te refelecteren op al je ervaringen van afgelopen zomer en je tevens de gelegenheid biedt een intentie te plaatsen voor het komende seizoen.
Je bent van harte welkom, samen of alleen om deze unieke beleving te komen ervaren. 
Bij mooi weer zal deze ceremonie buiten plaatsvinden. 
Matjes en kussens zijn aanwezig maar je kunt zelf nog extra spullen meenemen die jouw ontspanning en comfort optimaliseren.
Denk aan een wollen vachtje, extra deken en afhankelijk van het weer een warme trui of vest, óf je eigen mat en bolster indien je dat wenst.
Neem graag je eigen flesje water mee.
Het is belangrijk water te drinken zodat de ceremoniële Cacao sneller wordt opgenomen. Water kan de werking ervan verhelderen, openen en helpen afvalstoffen sneller af te voeren.
Om je plek te reserveren graag een mail naar info@gestroomlijnd.nl met het aantal personen die er komen en ook graag een vermelding wanneer je zelf of diegene die met je mee komt anti-depressia gebruikt of andere MAOI gebaseerde medicatie, ivm de dosering van de ceremoniële Cacao.
Het entree geld (35euro per persoon) mag je contant (graag gepast) voldoen aan de deur.
Bij de prijs zijn thee, ceremoniële Cacao, chocolade en andere versnaperingen inbegrepen.
Alles biologisch en suikervrij.
Voor verdere voorbereiding zie:
https://www.dinamusic.nl


https://www.naoberhoeve.nl

bottom of page